Anne Hermans


Praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie

Anne Hermans

Anne Hermans

Opleiding:

Leerkracht basisonderwijs

In 2004 behaalde Anne Hermans haar diploma aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen.

Orthopedagoog

Na het afronden van haar opleiding tot leerkracht, studeerde Anne Hermans orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden

GZ-psycholoog

In 2014 studeerde zij af als GZ-psycholoog aan het Radboudumc in Nijmegen.


Werkervaring:

Anne Hermans heeft een aantal jaar werkervaring opgedaan als leerkracht. Nadat zij afstudeerde als orthopedagoog is zij vanaf 2009 werkzaam binnen de Generalistische- en de Specialistische GGZ. Zij heeft daarnaast ervaring opgedaan als dyslexiespecialist. Tijdens het volgen van de opleiding tot GZ-psycholoog was zij werkzaam op de afdeling medische psychologie in het Radboudumc in Nijmegen. Sinds januari 2015 is Anne Hermans praktijkhoudster van de vrijgevestigde psychologenpraktijk: Praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie Anne Hermans.


Beroepscode en registratie:

Anne Hermans hanteert de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en is BIG geregistreerd onder het nummer: 69919187825.


Samenwerking:

De praktijk is aangesloten bij het samenwerkingsverband 'Vrijgevestigde jeugd GGZ Nijmegen'.

Sinds april 2018 is Maud Frieling verbonden aan de praktijk, zij richt zich voornamelijk op de diagnostiek.


Maud Frieling:


Maud ronde in 2016 haar bachelor psychologie aan de Radboud Universiteit af. Daarna heeft zij in 2017 haar master gezondheidszorgpsychologie afgerond.

Maud is sinds haar afstuderen werkzaam op een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs. Hier werkt zij met kinderen en jongeren tussen de 4 en 20 jaar. Daarnaast werkt zij twee dagen in de week bij ons in de praktijk. Maud werkt vanuit de locatie Leuvensbroek. Haar werkdagen zijn donderdag en vrijdag.