Anne Hermans

Anne Hermans

Opleiding:

Leerkracht basisonderwijs

In 2004 behaalde Anne Hermans haar diploma aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen.

Orthopedagoog

Na het afronden van haar opleiding tot leerkracht, studeerde Anne Hermans orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden. In 2008 behaalde zij haar Master diploma.

GZ-psycholoog

In 2014 studeerde zij af als GZ-psycholoog aan het Radboudumc in Nijmegen.


Werkervaring:

Anne Hermans heeft een aantal jaar werkervaring opgedaan als leerkracht. Nadat zij afstudeerde als orthopedagoog is zij vanaf 2009 werkzaam binnen de Generalistische- en de Specialistische GGZ. Zij heeft daarnaast ervaring opgedaan als dyslexiespecialist. Tijdens het volgen van de opleiding tot GZ-psycholoog was zij werkzaam op de afdeling medische psychologie in het Radboudumc in Nijmegen. Sinds januari 2015 is Anne Hermans praktijkhoudster van de vrijgevestigde psychologenpraktijk: Praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie Anne Hermans.


Beroepscode en registratie:

Anne Hermans hanteert de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en is BIG geregistreerd onder het nummer: 69919187825.


Samenwerking:

De praktijk is aangesloten bij het samenwerkingsverband 'Vrijgevestigde jeugd GGZ Nijmegen'.


Vanaf 1 september zal Joyce Van Engelen verbonden zijn aan de praktijk, zij richt zich in eerste instantie voornamelijk op de diagnostiek van kinderen en jeugdigen tot 18 jaar