Medewerkers

Anne Hermans 

Opleiding:

Leerkracht basisonderwijs

In 2004 behaalde Anne Hermans haar diploma aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen.

Orthopedagoog

Na het afronden van haar opleiding tot leerkracht, studeerde Anne Hermans orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden. In 2008 behaalde zij haar Master diploma.

GZ-psycholoog

In 2014 studeerde zij af als GZ-psycholoog aan het Radboudumc in Nijmegen.

Werkervaring:

Anne Hermans heeft een aantal jaar werkervaring opgedaan als leerkracht. Nadat zij afstudeerde als orthopedagoog is zij vanaf 2009 werkzaam binnen de Generalistische- en de Specialistische GGZ. Zij heeft daarnaast ervaring opgedaan als dyslexiespecialist. Tijdens het volgen van de opleiding tot GZ-psycholoog was zij werkzaam op de afdeling medische psychologie in het Radboudumc in Nijmegen. Sinds januari 2015 is Anne Hermans praktijkhoudster van de vrijgevestigde psychologenpraktijk: Praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie Anne Hermans.


Beroepscode en registratie:

Anne Hermans hanteert de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en is BIG geregistreerd onder het nummer: 69919187825.


Samenwerking:

Vanaf 1 september 2020 is er een samenwerking met Joyce Engelen. Joyce Engelen  zal zich in eerste instantie voornamelijk bezighouden met diagnostiek.  

De praktijk is daarnaast aangesloten bij het samenwerkingsverband 'Vrijgevestigde jeugd GGZ Nijmegen'.Joyce Engelen


Opleiding:

Leerkracht basisonderwijs: In 2004 behaalde Joyce Engelen

haar diploma aan PABO Groenewoud te Nijmegen

Orthopedagoog: Na het afronden van haar opleiding tot

leerkracht, studeerde Joyce Engelen orthopedagogiek aan

de Universiteit Leiden. In 2007 behaalde zij haar

Masterdiploma.

 

Werkervaring:

Joyce Engelen heeft na het afronden van haar studie orthopedagogiek een aantal jaar werkervaring opgedaan als leerkracht. Vanaf 2011 is zij werkzaam als orthopedagoog. Zij

heeft ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Zij heeft ruimschoots ervaring als dyslexiespecialist voor diagnostiek en

behandeling van ernstige enkelvoudige dyslexie (EED).