Medewerkers

Anne Hermans 

Opleiding:

Leerkracht basisonderwijs

In 2004 behaalde Anne haar diploma aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen.

Orthopedagoog

Na het afronden van haar opleiding tot leerkracht, studeerde Anne orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden. In 2008 behaalde zij haar Master diploma.

GZ-psycholoog

In 2014 studeerde zij af als GZ-psycholoog aan het Radboudumc in Nijmegen.

Werkervaring:

Anne heeft een aantal jaar werkervaring opgedaan als leerkracht. Nadat zij afstudeerde als orthopedagoog is zij vanaf 2009 werkzaam binnen de Generalistische- en de Specialistische GGZ. Zij heeft daarnaast ervaring opgedaan als dyslexiespecialist. Tijdens het volgen van de opleiding tot GZ-psycholoog was zij werkzaam op de afdeling medische psychologie in het Radboudumc in Nijmegen. Sinds januari 2015 is Anne praktijkhoudster van de vrijgevestigde psychologenpraktijk: Praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie Anne Hermans.


Beroepscode en registratie:

Anne hanteert de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en is BIG geregistreerd onder het nummer: 69919187825.


Samenwerking:

Vanaf 1 september 2020 is er een samenwerking met Joyce Engelen. Joyce is aanwezig op dinsdag en donderdag. In septemeber 2023 is Lieke Paus bij ons in de praktijk gestart met haar masterstage orthopedagogiek.

De praktijk is aangesloten bij het samenwerkingsverband 'Vrijgevestigde jeugd GGZ Nijmegen'.Joyce Engelen


Opleiding:

Leerkracht basisonderwijs: In 2004 behaalde Joyce 

haar diploma aan PABO Groenewoud te Nijmegen

Orthopedagoog: Na het afronden van haar opleiding tot

leerkracht, studeerde Joyce orthopedagogiek aan

de Universiteit Leiden. In 2007 behaalde zij haar

Masterdiploma.

 

Werkervaring:

Joyce heeft na het afronden van haar studie orthopedagogiek een aantal jaar werkervaring opgedaan als leerkracht. Vanaf 2011 is zij werkzaam als orthopedagoog. Zij

heeft ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van kinderen met leer- en gedragsproblemen. Zij heeft ruimschoots ervaring als dyslexiespecialist in het uitvoeren van  diagnostiek en behandeling van ernstige enkelvoudige dyslexie (EED). 


Beroepscode en registratie:

Joyce hanteert de beroepscode van de Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en is geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Lieke Paus

Opleiding:

In 2021 heeft Lieke de opleiding Social Work met specialisatie

Jeugd afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen.
Momenteel is zij bezig met de master Orthopedagogiek aan de

Radboud Universiteit Nijmegen waarbij zij zich specialiseert in angst-

en stemmingsstoornissen en relationele ontwikkeling.

Lieke zal het komende jaar haar masterstage bij ons in de praktijk lopen.


Werkervaring:

Lieke heeft tijdens haar opleiding stage- en werkervaring opgedaan in de jeugdzorg, het onderwijs en de gehandicaptenzorg. Daarbij is zij geïnspireerd geraakt om door te studeren tot orthopedagoog. In haar werk vindt ze een open en betrokken houding belangrijk waarbij ze graag de samenwerking opzoekt met het kind en het gezin.