Behandeling

Behandeling

Anne Hermans behandelt kinderen en jeugdigen tussen de 4 en 18 jaar.


Voorafgaand aan de behandeling vindt een intakegesprek plaats, waarbij de hulpvraag wordt besproken. De behandeling wordt vervolgens afgestemd op deze hulpvraag. Samen worden doelen opgesteld, die tijdens de behandeling worden nagestreefd. Behandeling vindt plaats binnen de Generalistische Basis GGZ.

Een behandeling omvat 300 tot 750 minuten (5 tot 12 gesprekken). Dit is de tijd die staat voor de gesprekken, verslaglegging en eventueel overleg met een andere zorgverlener of school. Een gesprek duurt 45 minuten.


Tijdens het eerste gesprek wordt u gevraagd om de gegevens van uw kind en van uzelf in te vullen op een aanmeldformulier. Hiervoor heeft u het identiteitsbewijs van uw kind en van uzelf nodig. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het aanmeldformulier alvast thuis in te vullen en mee te nemen naar het eerste gesprek. Bij kinderen jonger dan 16 jaar dienen beide gezaghebbende ouders toestemming te geven voor de behandeling.


Mocht u verhinderd zijn dan dient u dit 24 uur van te voren door te geven. Als u dit niet doet kan het gesprek in rekening worden gebracht. Meer informatie hierover kunt u nalezen in de betalingsvoorwaarden.